Om os

Det er vigtigt at tage en god hånd om naturen. Dette gælder både i Danmark og resten af verdenen. Derfor har vi skabt denne blog om naturbeskyttelse, og du kan også læse om events og konferencer på vores blog. Vi fokuserer primært på Danmark her på siden, og det kan du læse mere om nedenfor.  

Gå på oplevelse i naturen i Danmark

rahbek media AyULXUmFQgw unsplash 1024x575 - Om os

Danmark er fuld af masser af skønne og herlige naturoplevelser. Der er masser af strande, skove og nationalparker i vores lille, yndige land, og det er vigtigt, at der bliver taget en god hånd om dem.  

Naturen kan hjælpe os i hverdagen med at fylde os med ro og hvile, og dette er vigtigt i denne hektiske verden, som vi nu lever i. Hvis du føler dig stresset, kan det ofte hjælpe at lytte til havets bølger på de danske strande, eller dykke dybt ned i de grønne danske skove.  

Hvem er Smag På Landskabet?

Vi har en passion for at beskytte naturen, og derfor skriver vi om naturbeskyttelse her på Smag På Landskabet. Du vil kunne læse om forskellige naturlige vidundere i Danmark, og du vil også kunne læse om, hvordan du kan hjælpe med at passe og pleje vores skønne natur her i landet.  

Hvem ved? Måske bliver du inspireret til at tage på en ferie i Danmark, fremfor at rejse til udlandet. Vi håber at kunne inspirere dig til at blive ét med den danske natur, når vi skriver om de flotte områder over hele landet.  

Vi har nydt at besøge mange af stederne, og vi skriver også om landskaber, som vi endnu ikke har besøgt. Hvis du har gode ideer til oplevelser med den danske natur, er du meget velkommen til at skrive til os. Du kan finde oplysninger til at komme i kontakt med os under “kontakt os” lige her på siden.